Inspiration

Sverige var bra – krokodiller, mus og yoga

For tre år siden var jeg på Roskilde Festival. Det har jeg været flere gange. Måske er jeg det igen næste år. Men ikke i år. I weekenden var jeg istedet til en anden festival. En helt anden slags end Roskilde.

Jeg var på get away i smukke Sverige. Jeg blev hentet på stationen som et ægte feriebarn. Og budt velkommen og serviceret af min veninde, Camilla. I det fine hus i Skåne med udsigt over en mark, hvor hendes får står. Og hendes katte der sørger for ingen mus og rotter.

Jeg ankom torsdag, og det blev sent, fordi vi sludrede og sludrede og drak kold rosé. Alt var i den skønneste orden. Fredag stod vi op og tog på yoga festival. Jeg anede intet om, hvad jeg skulle. Tænkte ikke, jeg skulle dyrke yoga hele dagen. Jeg lod min tlf. blive hjemme. Første skridt på vejen mod at skrue ned for den ustandselige stimulation, jeg foretager mig på den.

Velankommet og tjekket ind på den smukke gård i naturskønne omgivelser. Først sidder vi en time og lytter til den smukkeste piano koncert. Jeg falder lidt i søvn. Det er skønt. Lidt træt. Bagefter går vi over til noget, der “inner yoga”. Vidste ikke, hvad jeg skulle forvente. Men ind kom en ægte indisk guru. Og med ægte mener jeg det hele. Også den charmerende indiske accent. Og at det både skulle blive en sjov og forløsende time, vidste jeg ikke.

Vi trækker vejret, bevæger os – 100 mennesker på samme tid. Guruen guider os. Går rundt i mellem os. Indimellem kommer han med vise ord om, hvad vi arbejder med. Hvordan vi trækker vejret.

Henimod slutningen skal vi ligge på maven. Det er skønt. Vi skal tage det ene ben op på sidden af hoften (hvis du ikke har prøvet det, så skynd dig, det er skønt) – det viser sig, at vi skal gøre det skiftevis med det ene og det andet ben – og bevæge os fremad som en krokodille. Det havde jeg ikke opfanget. Jeg lå så godt. Helt stille. Guruen siger nu højt – “en krokodille bevæger sig aldrig på det samme sted. Det er ikke muligt”. Og alle begynder at bevæge sig fremad. Guru: “Sæt jer i krokodillens sted. Tænk ikke på nogle problemer, på penge, på skat. Bare se ud af krokodillens øjne…..En krokodille betaler aldrig skat.”

Den mand, guru, fik mig til at slappe af, fundere og grine. Inden timen begyndte: jeg gad ikke. Men glad for, jeg gjorde det. Jeg fik ny energi. Dagen var god, en masse mennesker, fin musik og mere yoga uden for i solen.

Vi tog hjem og fik endnu en hyggelig aften med lækker mad og en masse sludder. Næste morgen fik vi igen bær fra haven. Lige midt i den store morgenmads-idyl kom den søde udendørs kat Mathilda ind for at vise den mus, hun havde fanget. Til gæsterne. Velbekommen. Og tak for sverigeidyl og Camilla💙💛

 

Jeg tog iøvrigt hjem til Danmark og holdt endnu mere med Sverige end før. Men jeg tog heldigvis ikke nederlaget så tungt som Danmarks nederlag for præcis en uge siden. Hvis nogen skulle være i tvivl, om hvor meget jeg går op i det danske hold og hvorfor, så læs her:

Det er ikke bare fodbold..eller?❤⚽

 

 

Loui💕

 

Loui

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Inspiration