Der var ingen vej tilbage

Kært barn har…ja, men hvorfor har jeg fået den tatoveret på min arm?

 

Ja, det er en vild mandag. Jeg er høj på inspirerende selskab og idéudveksling. Og oveni hatten fik jeg også en helt ny tatovering. Jeg fik den, fordi jeg synes Pussy Memo er det mest nyskabende tiltag inden for selvkærlighed lige nu. Det hylder, at vi kvinder ser helt forskellige ud. Også forneden. Pussy Memo går forrest mange steder. Men hvad er det for noget? Det er et helt traditionelt vendespil, som de fleste af os kender, fra da vi var børn. Her er det blot med forskellige billeder af kvindekønnet, helt tæt på og i alle mulige versioner, som man skal parre med hinanden. Tænk, hvis det blev helt almindeligt, at vi, unge som gamle, kunne lide os selv, selvom vi ikke ligner alle de andre. Men der er vel stadig håb for dem, der vokser op i dag?

Da jeg var yngre var, der flere unge kvinder, der blev opereret. De fik simpelthen fjernet noget af kønslæberne, alene af den årsag, at de synes, der var grimt dernede eller de var for store. Ja, jeg ved det ikke helt. Jeg kan huske, jeg ikke forstod det, fordi jeg var ikke nået dertil, hvor jeg funderede over størrelsen på mine kønslæber eller hvordan mit underliv så ud. Min store opstopper næse tilgengæld (sådan beskrev jeg min næse engang, nu er vi blevet rigtig gode venner) den kunne jeg hade og fokusere på, men mit køn, det havde jeg overset. Det er et fænomen, jeg efterfølgende er stødt på hos flere piger og kvinder, at de er blevet opereret.

Men tiden er vist inde til, at unge kvinder ser, hvordan vi kvinder ser ud, hvor forskellige vi er og ikke mindst hvor smukke vi er. Nu det nu.

PS: Tatoveringen holder kun et par uger☺ Men flot er den❤

Bag Pussy Memo står Louise Sarrah Wolffsen, iværksætter og projektleder med et brændende ønske om at sende mere kvindelig power og naturlighed ud i verdenen.

 

https://www.instagram.com/p_ssymemo/

https://www.pussymemo.com/om-os/

 

Loui💕

Loui

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Der var ingen vej tilbage