Og jeg som troede, det værste blotteri var overstået for nu..

Meditation – den her har hjulpet mig med..

 

 

Der er stadig lidt tomt herinde under Inspiration. Og Meditationer og andre praksisser. Som jeg lige har omdøbt det.

Jeg prøver dagligt at skabe gode vaner og rutiner, så jeg har det bedst muligt. Det kræver nogle praksisser. Nogle der er nemme. Fordi det er så nemt at springe over. Det gør jeg stadig tit. Men jeg holder fast ved at blive ved med at forsøge at få dem inkoopereret i min hverdag. Så mit hoved ikke løber løbsk med mig. Selvom det stadig kan overbevise mig om, at jeg ikke har tid til det.

Men helt kort, vil jeg her dele en guidet meditation med jer. Som jeg har hørt løbende inden min sengetid de sidste par år. Man må gerne falde i søvn til den. Jeg synes, den er rigtig god som begynder meditation. Og har hjulpet mig igenne nogle svære aftener, med vrede, tristhed og en masse tankermylder. Den har været effektiv og hjulpet med at finde lidt ro.

Jeg har øvet mig i flere år nu, på at meditere. Men vores ego er så stærkt at det kan være svært for de fleste. Mit hoved og tanker har styret mig altid, så jeg træner til stadig at være i stand til helt at slukke for hovedet. Som meditation jo er, og derfor kan det hjælpe os så meget med at finde ro. Om ikke andet et par minutter om dagen, hvor man øver.

Ind i mellem lykkes det mig at finde helt fred. Bare det sted, hvor alt….er…stille. Ingen larm. Og fredeligt. Men tror endnu ikke, det er lykkedes mig at være helt tankefri i en meditation. Jeg fortsætter ufortrødent med at øve.

 

Her er den. God fornøjelse. Og godnat.

https://www.youtube.com/watch?v=7JBh0b1YM7s

 

Loui💕

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Og jeg som troede, det værste blotteri var overstået for nu..