Jeg inviterer dig...

MJ og Brødrene Løvehjerte

Under musik og bøger vil jeg løbende dele, hvordan jeg de sidste år har opdaget helt nye måder, som musik og bøger kan hjælpe og guide mig på. Hvordan man kan blive opslugt og blive spejlet af en andens fortælling og rejse. Jeg har fundet en masse inspiration og styrke i musik og bøger. Jeg har brugt alle de vise ord og smukke stemmer, når det har set mest mørkt ud, ligeså vel som jeg brugt det, når jeg er kommet op igen.

Musik – har jeg altid brugt. Som barn hørte jeg altid musik og dansede til det. Michael Jackson var den foretrukne. Hans musik gør mig stadig høj. Og den sjæl, der er i hans musik er det, der tiltrækker mig.  Siden min første koncert med MJ som 10-årig på Gentofte stadion, har jeg været til mere end 30 koncerter: George Michael, Prince, Whitney Houston, Rolling Stones, Beyonce, Justin Timberlake, Madonna, Take That, Dolly Parton, Paul McCartney, Bruce Springsteen og mange andre. Jeg er en poptøs helt ind i hjertet. De sidste år har jeg tilføjet en del andre musikkendskaber til mig.

Bøger – mit første bogminde er Brødende Løvehjerte. Min mor læste den højt for mig. Jeg husker tydeligt, at jeg var i Nangijala. Meget virkeligt. Den historie har altid siddet i mig. Siden da har jeg ikke brugt bøger så meget. Læst meget på min uddannelse. Men ikke fået læst mange bøger ellers. Kun nogle af de obligatoriske. En af grundene er, at jeg ikke har/har haft roen til bare at sidde at læse. Jeg blev hele tiden distraheret. Af mig selv. Og alt mulig jeg gerne vil gøre og ordne. Så bliver det den nemme vej for mig at sætte en serie på. Blive underholdt. Jeg er stadig dårlig til at få læst. Men når det endelig sker er det bare en ro, der falder over mig. Så når jeg skriver det her, så har jeg også en intention om at læse mere. Blandt andet fordi jeg har indkøbt nye fantastiske bøger, som jeg gerne vil i gang med.

 

Den første bog jeg kommer til at skrive om her, det er en, jeg fik  i april 2017 – i uventet fødselsdagsgave. En gave jeg ikke vidste ville ændre så meget. Det er “RISE SISTER RISE”. Bare vent. Eller gå selv i gang med den nu.

 

 

Loui 💕

Loui

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg inviterer dig...