#6 stop existing and start living

…hvis du har lyst og overskud…

 

👁

👁

 

….så kan du støtte mig. Støtte mit arbejde. Støtte min mission.

Det er svært at bede om hjælp. Om både stort og småt. Det er også et nyt skridt at tage for mig. Men jeg gør det. Ber om hjælp, ber om din støtte. Altså dig, der kan li, det jeg laver, li det jeg skriver. Dig der har overskud. Jeg har meget mere i bøssen. Små projekter, jeg vil give til verden. Men det kræver tid. Det kræver ressourcer. Og frihed. Frihed til jeg kan tage, de job, der nærer mig. Skrive. Og udvikle mine idéer her. Og til verden.

At skrive det her nu, er endnu et skridt på den vej, der hedder at give slip på, hvad andre mener om dig, og det du gør. Tak, fordi du læser med. Tak fordi du støtter mig ved at læse med. Alle støtter på forskellige måder. Og jeg øver mig bare i at modtage. Modtage alt det gode, der er til mig. Som der er til os alle.

Så kan du lide mine ord. Min rejse. Mine delinger. Og vil have, der kommer mere. Og mere udvikling, så kan du støtte mig på:

Mobilepay: 25721982

 

Loui💕

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#6 stop existing and start living